Izjava o privatnosti

Stranica je u vlasništvu BalkanWebPro, poslovanje registrirane u Manitoba, u Canada.

Ova Izjava o privatnosti kreirana je kako bismo mogli predociti svoju cvrstu predanost tvom pravu na privatnost i zaštiti podataka. Tuholj obraduje tvoje osobne podatke sa svakom razumnom zaštitom za tvoju zaštitu, a u sukladnosti s ovom Izjavom o privatnosti i strogim pravilima Canadske legislative u vezi zaštite podataka.

Ova Izjava o privatnosti dio je Uvjeta i odredaba od Tuholj i potrebno ju je pažljivo procitati. Ona odreduje tvoja prava i objašnjava na koji ih nacin možeš koristiti. Svako korištenje ove Stranice podrazumijeva prihvacanje citave Izjave o privatnosti.

 1. Vrsta osobnih podataka koje prikupljamo

  Tvoje ucitane javne informacije:

  1. Informacije na tvom profilu, slike...
  2. Poruke poslane drugim korisnicima.

  Tvoje ucitane privatne informacije:

  1. Administrativni podaci poput tvog korisnickog imena i lozinke.
  2. Tvoje postavke.

  Istorija i dnevnici:

  1. Vrijeme, datum i URL svih tvojih posjecenih Tuholj stranica.
  2. Pretrage koje pretražuješ na stranici.
  3. Tehnicke informacije u vezi tvog internetskog preglednika i racunala.

  Tokom svoje registracije (i kasnije), možeš unijeti informacije o svom imenu, e-mail adresi, spolu, datumu rodenja, lokaciji i drugim detaljima o sebi. Uz iznimku spola i rodendana, detalji tvog profila na Tuholj mogu se svakog casa uredivati.

  Ako odluciš unijeti dodatne informacije o sebi, izricito nam daješ dopuštenje da ih koristimo u skladu s opisanim u Izjavi privatnosti.

 2. Sta cinimo s tvojim osobnim podacima?

  Tvoje osobne podatke koristimo za:

  1. Objavi informacije za koje želiš da, u skladu s uvjetima odredenim u tvojim postavkama, budu javne.
  2. Omogucavanje pravilnog korištenja Stranice u skladu s tvojim postavkama.
  3. Obavljanje opste administracije korisnika.
  4. Slanje poruka o Stranici, kao i drugim našim proizvodima i uslugama.
  5. Omogucavanje reklama postavljenih na tvoj profil.
  6. Istraživanje prijevara i kršenja naših Pravila ponašanja.
  7. Kreiranje anonimnih statistika o Stranici (njezinim korisnicima) kako bismo Stranicu poboljšali ili prenijeli statisticke podatke trecim stranama.

  Možeš nas zatražiti da ti pošaljemo e-mali s obavijestima o novim porukama ili drugim stvarima vezanim uz korištenje Stranice. Takve poruke možeš ukljuciti i iskljuciti u svojim "Postavkama".

  Registriranjem na Stranici priznaješ i potvrduješ da se tvojim postavljenim podacima, ukljucujuci i osjetljive osobne podatke, može pristupiti iz zemalja izvan Kanade. Imaj na umu da zemlje izvan Kanade mogu imati niže standarde zaštite podataka od Kanade.

 3. Na koji se nacin tvoji osobni podaci dijele s trecim stranama

  Trece strane mogu pristupiti svim informacijama koje u skladu s uvjetima odredenim u svojim postavkama postaviš kao javne.

  I mi ne podnosimo spam baš kao ni ti. Tvoju e-mail adresu nikad necemo dijeliti s bilo kojom trecom stranom.

  U marketinške ili promotivne svrhe mogu biti objavljene statisticke ili anonimne informacije o našim korisnicima. U takvim situacijama nikad ne objavljujemo informacije kojima bi te se moglo osobno identificirati.

  Nikada ne dijelimo tvoje osobne podatke s niti jednom trecom stranom, osim ako nam ne daš izricito odobrenje. Medjutim, u slucaju ilegalnog korištenja možemo omoguciti pristup tvom profilu nakon naredbe zakonskih vlasti ili u svrhu zaštite naših vlastitih prava.

 4. Kolacici i web-bugovi

  Stranica koristi kolacice da bi te identificirala kao korisnika Stranice, zapamtila tvoj jezik i olakšala ti navigaciju na Stranici. Kolacice možeš onemoguciti u svom internetskom pregledniku, ako to uciniš, neki dijelovi Stranice više nece ispravno funkcionirati.

 5. Skladistenje termin i mijesto

  Tuholj primjenjuje sljedece uslove skladistenja:

  1. Tvoje ucitane informacije: skladistene u vremenu od 6 mjeseci nakon brisanja informacije ili brisanja racuna.
  2. (Napomena: svoj racun možeš izbrisati u svako doba. Ako se u periodu od 6 mjeseci ni jednom ne prijaviš na stranicu, tvoj racun može biti automatski izbrisan.)
  3. Istorija i dnevnici: skladisteni 6 mjeseci nakon njihovog kreiranja.
  4. Kolacici: kolacici koji se koriste na Stranici imaju maksimalan životni vijek od 100 dana.
 6. Sigurnosne mjere

  Sigurnosne mjere koje se provode na Tuholj sprecavaju gubitak, zloupotrebu i promjenu informacija pod našom kontrolom. Tuholj koristi napore u skladu s industrijskim standardima za zaštitu povjerljivosti tvojih osobnih informacija. Iako "potpuna sigurnost" na internetu ne postoji, naši tehnicki strucnjaci na Tuholj naporno rade kako bi ti osigurali tvoju online sigurnost.

 7. Tvoja prava

  Možeš besplatno dobiti pristup svojim osobnim podacima (i ispraviti ih ili zatražiti njihov ispravak gdje je to bitno). Molimo brzo osvježi informacije kod nastanka promjena.

  Možeš podnijeti prigovor na korištenje tvojih osobnih podataka za izravne marketinške svrhe.

 8. Kontrola tvoje lozinke

  Svoju lozinku ne smiješ objavljivati niti jednoj trecoj strani ili ju dijeliti s bilo kojom trecom stranom. Sigurnost tvoje lozinke je tvoja odgovornost.

  Ako je tvoj lozinka otkrivena ili ukrade, odmah ju promijeni u Postavkama. Molimo, obavijesti nas o svakom kršenju privatnosti ili zloupotrebi podataka za prijavu tako da nam pošalješ e-mail na admin@Tuholj.com.

  Strogo preporucamo da povremeno promijeniš svoju lozinku. Odabir sigurne lozinke ce smanjiti rizik od neovlaštenog pristupa tvom racunu.

 9. Promjene ove Izjave o privatnosti

  Zadržavamo pravo modificiranja ove Izjave o privatnosti u svako doba. Sve promjene ove Izjave o privatnosti biti ce postavljene na ovoj Stranici tako da uvijek budete obaviješteni o informacijama koje sakupljamo, na koji ih nacin koristimo i pod kojim ih okolnostima objavljujemo.

  Modificirane ce verzije postati važece trideset (30) dana od objavljivanja na Stranici.